Modna pričeska za mladosten videz

Če bi bili radi videti mladi, nagajivi in sproščeni, potem je za to seveda potrebno poskrbeti tako s svojo življenjsko energijo kot s svojim videzom. Najbolj pomembna za videz sta nega kože in las, ki jim je potrebno nameniti veliko pozornosti, da ostanejo sijoči in zdravi, poleg tega pa lahko za mladosten izgled poskrbi tudi modna pričeska.

Kako izbrati svojo pričesko?

Da bi bili vedno v koraku s trendi, je seveda dobro, da vsaj nekoliko spremljate modo na področju pričesk. Brez skrbi, kakšna pričeska je modna, ne boste izvedeli zgolj iz strokovnih revij, namenjenih frizerjem. Povsem dovolj je, da kupite kakšen izvod rumenega tiska in se prepričate, kakšne frizure imajo trenutno najrazličnejše svetovne zvezdnice. Saj veste – te so napovedale tako ombre kot to, da se bodo vrnile paž frizure …

Kje pa tiči največja težava?


 Včasih se soočimo s tem, da je eno sezono modna pričeska povsem kratka, naslednjo pa naj bi imeli že lase, ki padajo na hrbet. Nemogoče? Če čakamo na naravno rast las vsekakor. Lahko pa si seveda pomagamo z lasnimi podaljški, s katerimi pridemo hitro do boljše dolžine in tako nas lahko spet odlikuje modna pričeska, ki je v skladu z zadnjimi trendi.

Si lahko bolj mladosten videz sicer zagotovimo s krajšimi ali daljšimi lasmi? Pravzaprav z obojim. Ni namreč toliko pomembno, kakšna je dolžina naših las, temveč predvsem to, kako so pristriženi in oblikovani. Saj vsi vemo, da nekatere frizure pomladijo in obraz obogatijo s pridihom svežine, druge pa žal postarajo in nas naredijo nezanimive. Če imate dobro frizerko, vam bo ta gotovo znala povedati, kakšna je tista modna pričeska, ki je v skladu s trendi, hkrati pa vas naredi bolj privlačne, bolj zanimive, mlajše in polne energije. In če ni tako? Potem je verjetno čas, da zamenjate frizerja.


In ne pozabite: modna pričeska gre vedno najbolje v korak z modnimi oblačili in modnimi dodatki, torej velja tudi tu kdaj poskrbeti za spremembo in se morda odločiti za povsem nov stil.

No comments:

Post a Comment