Podaljški za lase clip on in keratinski podaljški

Podaljški za lase clip on in keratinski podaljški sta le dve vrsti različnih podaljškov oziroma dva načina podaljševanja las. Vsak način ima prednost in glede na lastne želje in pričakovanja, se bomo odločili za način, ki nam bo najbolj odgovarjal in bo v skladu z našimi pričakovanji, željami in tudi finančnimi sposobnostmi. Podaljški za lase clip on imajo prednost, ki je ženskam zelo dobrodošla in je ta prednost eden od razlogov, zakaj se vedno več žensk odloči za to vrsto podaljškov.


Namreč, podaljški za lase clip on so na sponkah in jih enostavno vstavljamo, enako jih tudi odstranimo in kasneje znova uporabimo. Je super priložnost za ženske, ki si želijo sprememb, saj smo lahko v nekaj trenutkih dolgolaska, ko pa jih odstranimo, pa je naša naravna pričeska. Pri tem pa ne poškodujejo naših naravnih las. Keratinski podaljški so podaljški, ki zagotavljajo dolgotrajno podaljševanje las. Na lase so pritrjeni s keratinskimi čepki, ki se skupaj držijo z našimi.

Gre za lepilo, ki se s posebnimi kleščami pritrdi na naše lase. Keratinski podaljški so fiksni in so obstojni nekje od 4 do 6 mesecev. Oboji, torej podaljški za lase clip on in keratinski podaljški zagotavljajo naraven videz pričeske, ker so lasje mehki, gladki in se lepo pomešajo z našimi. Seveda pa morajo za to biti tudi dobro in primerno vstavljeni. Izbira, kateri podaljški nas bodo prepričali, pa je odvisna od naših pričakovanj in želja.


No comments:

Post a Comment