LED lučka za nohte

LED lučka za nohte je v začetku res dražja kot UV lučka, a je tudi veliko bolj zmogljiva. Nikoli več vam ne bo potrebno zamenjati žarnice, pa še sušenje laka bo hitrejše, saj običajno zadostuje že 60 sekund za en nanos.
A pozor: LED lučka za nohte pride v poštev samo takrat, ko uporabljate LED lak za nohte. 

Če ste do zdaj svoje nohte urejale z gel laki in ste običajno UV lučko zamenjale za bolj napredno LED lučko za nohte, boste morale zamenjati tudi celotno garnituro lakov za nohte. A verjemite da boste z LED lučko tudi veliko bolj zadovoljne, saj ne povzroča neprijetne obarvanosti kože, kot se to rado zgodi pri UV lučkah. Sveti pa lahko do kar 50. 000 delovnih ur! Če jo imate samo za domačo uporabo, ste lahko prepričane, da vam nikoli ne bo treba menjati žarnic (čeprav se jih da, če bi se po velikem slučaju katera pokvarila).


Če se odločiš za osnovno varianto, te bo LED lučka za nohte stala od 100 € dalje. Tudi če vzameš najcenejšo, bo še zmeraj dovolj dobra za domačo uporabo, kozmetični saloni in profesionalne kozmetičarke pa se bodo seveda odločile za bolj napredno „mašinico“.  Ko boš kupovala LED lučko bodi pozorna na to, da je narejena v skladu s predpisi Evropske unije. Verjemi, da si ne želiš cenenih kitajskih ponaredkov, ki bi ti lahko na koži in nohtih pustili trajne posledice, poleg tega pa imaš kar nekaj slovenskih spletnih trgovin, ki ponujajo LED lučke po izjemno ugodnih cenah!

No comments:

Post a Comment